// FRI FRAGT PÅ LANGT DE FLESTE VARER      ELLERS 26 KR. I FRAGT VED KØB UNDER 400 KR.        30 DAGES RETURRET  //

// DAG-TIL-DAG SERVICE - BESTIL FØR KL. 14 OG FÅ LEVERET HVERDAGEN EFTER 

Birgitte Krogsgaard

Jeg hedder Birgitte Krogsgaard og dyrker triatlon i Aarhus 1900 Triathlon. Ved siden af tri-sporten læser jeg medicin på Aarhus Universitet. Jeg er tilknyttet AU Elitesport, hvilket gør det muligt for mig, at skabe den rette balance mellem sport og studier. Jeg tror på, at det gør mig til et mere helt menneske og i sidste ende også en bedre triatlet, at jeg har mine studier ved siden af. Jeg er meget taknemmelig for, at jeg lige nu har mulighed at udforske mit potentiale inden for triatlon og bare nyde at jeg kan gøre det, jeg elsker, hver dag.

Jeg har dyrket triatlon siden 2011. I 2013 kørte jeg min første halve ironman. I 2015 kørte jeg min 2. halve, og vandt meget overraskende Ironman 70.3 Kronborg på min racercykel efter 2 måneders knæskade. 2016 blev min første sæson i pro-feltet. Jeg blev 3’er til DM ½ Ironman efter Camilla Pedersen og Maja Stage. I slutningen af sæsonen sikrede jeg mig en plads på seniorlandsholdet, da jeg blev 2’er til Challenge Tønsberg efter Michelle Vesterby. 2017 har været en uheldspræget sæson med 2 punkteringer til nogle af mine største stævner. Jeg punkterede til EM på hjemmebane i Herning, hvor jeg ellers havde kørt mig op i tredje position på cyklen og stadig hentede på de forreste. Det var nok mit bedste race til dato… Jeg mistede meget tid på punkteringen, men stædigheden fik mig igennem og jeg endte på en sjetteplads. To uger senere blev 2’er til DM efter Camilla Pedersen. Men i et tyndt besat kvindefelt gav det mig ikke helt en forløsning. Jeg håbede på, at jeg kunne vise mit værd ved Challenge Walchsee mod slutningen af sæsonen, men med en flad cykel allerede på vej ud af T1 blev en 2. Plads efter svømning pludseligt til en jagt på fronten og endnu en 6. plads. Nu visker vi tavlen ren og kører på mod sæson 2018!

De største mål i 2018 bliver DM ½ Ironman til Challenge Herning samt ITU’s langdistance VM (4-120-30), som bliver afholdt på Fyn. Derudover skal jeg lidt rundt i Europa og køre andre internationale pro-stævner, hovedsageligt på middeldistancen. 

FUSION leverer high-end cykel-, løbe- og racetøj, og der er ikke en finger at sætte på kvaliteten. Det betyder, at jeg også om vinteren kan nyde de udendørs cykelture, da jeg kan holde mig varm og tør, og på den måde også holder sygdom fra døren. Deres S-linje er målrettet mod Nordens klima, der ikke altid er for tøsedrenge. Det er vigtigt for mig, at kunne komme ud året rundt, da det er en af de ting, der motiverer mig i den daglige træning. Heller ikke om sommeren er man begrænset, da deres materialer er udviklet med tanke på bedst mulige pasform, varmeafgivelse og svedtransport. Der er tænkt over alle detaljer, så når man hamrer afsted på cyklen til race, er aerodynamikken selvfølgelig også i top! Og netop sådanne detaljer er vigtige, når man arbejder på at forbedre selv de små marginaler. 

 

Fødselsdato: 27/10-1991

Andre sponsorer: Green Machine, CycloPosition, ROTOR 

 

©2018 FUSION ApS - Atletikvej 3 9230 Svenstrup - CVR 26685869