da

FUSION CLUB

Uanset om du er motionist eller eliteatlet, skal du kunne yde optimalt i et krydsfelt mellem arbejde, familie og sport. Der er mange elementer der influerer på om du kan yde optimalt. Herunder ernæring, tøjvalg, træning og alle de små fifs, som gør at du er bedre rustet til din opgave.
Vi har samlet et hold af de dygtigste eksperter, der inden for hvert sit felt stiller deres viden til rådighed for dig og de andre medlemmer af Fusion Club - ganske gratis.
Har du et spørgsmål eller input til et emne vores eksperter skal behandle, må du meget gerne skrive det HER

Tilmeld dig vores club (vi skal kun bruge emailadresse) og få en lang række fordele såsom Crash- og Fit Replacement samt modtag vidensartikler direkte i din indbakke.

Aalborg MTB Marathon 2018 – en løbsarrangørs dilemmaer

23. oktober 2017 10:45

Vi har i FUSION Club indgået et samarbejde med Aalborg MTB Marathon, hvor vi i 2018 vil skabe en super forberedelse for deltagere, men ikke mindst for 4 personer FUSION Club-medlemmer som også melder sig til Aalborg MTB Marathon. Vi udvælger fire blandt ansøgere som får refunderet startnummer, bliver coachet, får stillet tøj og energi til rådighed i en periode på 3 måneder op til løbet. Mere om det senere. DGI har her lavet et meget ærligt indlæg omkring Aalborg MTB Marathon og hvad de lærte sidste år. 

Læs mere

Vintertræning og restitution

19. oktober 2017 14:01

Thomas Vestergaard Bundgaard er fysioterapeut, træner og bikefitter og har arbejdet med nogle af de største navne i cykelbranchen herunder Nibali. Han har virksomheden Velofit i Aarhus og vi er så heldige at han er en del af vores faglige team her i FUSION Club. Han har skrevet lidt omkring vintertræning og restitution og hvordan din tilgang bør være.  

Lad lysten styre det

Vinteren kommer nærmere og de fleste af os er gået på ”off-season”. Det vil for mig sige, at jeg ikke træner efter program i 2-4 uger eller har noget overordnet mål med træningen udover at det skal være godt for krop og sjæl.

Læs mere

Katrine Amtkjær optakt Kona 17 - Raceweek!

13. oktober 2017 20:09

Sidste træningsuge inden finalen er afsluttet på fineste vis. Arbejdet er gjort. Intervallerne er vinget af. Wattene er trådt,. Nu skal ventetiden bare slås ihjel, mens kroppen restituerer og bliver klar til kamp. Race-week er på sit højeste, og der er afslapning på menuen. Eller, hvordan er det nu det er…

På mange måder er taperugen en kompleks størrelse - og den bringer ikke altid det bedste frem i os atleter.

Læs mere

Lær at svømme crawl smart:  Indlæring

12. oktober 2017 10:44

Nogen har sagt at crawl er 90 % vejrtrækning tilsat lidt arm og ben. Det er selvfølgelig ikke hele sandheden, men der ligger meget i det. 

Den letteste måde at lære crawl på er at få hjælp af en træner. Det kan være en personlig træner, en makker, som ved hvad, der skal til eller i en klub, der har kurser på programmet.

Har du ikke tilgang til hjælp, eller vil du gerne selv prøve så kig på, hvad gode svømmere laver i vandet, læs instruktionsbøger, se film eller videoklip på nettet. Prøv at skabe dig et billede af hvordan du gerne vil se ud i vandet.

Læs mere

Videopodcast: Perform optimalt ved at lade coach og fys samarbejde

10. oktober 2017 16:34

Coach og Kona-aktuel Gregers Christensen og Fysioterapeut Claus fra Recoverfit fortæller her i en videopodcast omkring, hvordan de har samarbejdet om det unge megatalent Benjamin Andersen.

Læs mere

30 min TRX workout ”Hold formen ved lige” Puls/Styrke

9. oktober 2017 14:57

Selvom løbetræning fylder rigtig meget i min hverdag, bruger jeg også en del tid på styrketræning. Her er TRX et rigtig godt redskab. I en travl hverdag med et stramt træningsprogram, så kan det være ret nødvendigt med en træningsform som let kan passes ind.

Læs mere

Kvinde; sid godt – præstér optimalt!

6. oktober 2017 09:23

“I got 99 problems and my vagina really is one” (3).

Er du en af de kvinder som har fundet cyklen et fantastisk motionsredskab, benytter du den til pendling mellem hjem og arbejde, eller er du den dedikerede konkurrence atlet, så har du måske oplevet at det ikke altid er lige rart at hoppe på cyklen og trampe afsted. Ikke fordi du har ondt i benene… men fordi du har ondt mellem benene!

Måske kan du nikke genkende til ovenstående problematik. Måske har du forsøgt at løse problemet – med større eller mindre succes. Måske har du accepteret, at sådan er det – det skal gøre lidt ondt. Eller måske er du fast besluttet på at gøre din cykeloplevelse så god som den overhovedet kan blive. 

Læs mere

Hvor mange Snickers må man spise om dagen, når det er OFF season?

5. oktober 2017 09:00

Om sommeren når det er race sæson træner de fleste af os atleter mange timer, og brænder dermed en del flere kalorier, end efter det sidste race om året.
De fleste holder ”lidt ferie” fra den hårde træning, i tiden omkring Jul.

Generelt foregår en stor del af træningen indendørs og specielt på cyklingen bliver reduceret i antal timer, til gengæld stiger intensiteten for en del  ☺

Læs mere

Katrine Amtkjær optakt KONA, Hawaii - uge 2

4. oktober 2017 08:46

Så er endnu en uge på Den Store Ø s trøget forbi, og det er tydeligt, at vi nærmer os den store dag med hastige skridt. Hen over weekenden er flere og flere atleter tjekket ind, og langsomt, men sikkert, begynder den dovne Kona-stemning at ændre sig - temperaturen stiger!

Jeg har vinget endnu en “big volume uge” af, der bl.a. indeholdt 30K løb og 180K på cyklen (dog ikke på samme dag). Begge pas understregede vigtigheden af at have en fornuftig plan for både nutrition og hydration.

Læs mere

Sådan bliver du en bedre svømmer

2. oktober 2017 10:02

I det stærke ekspertpanel er vi så heldige at have Dag Stormark med på holdet. Han er tidligere svømmelandstræner for bl.a. Danmark, Sverige og Spanien. Han har været professionel træner i 18 år og som træner været med til at vinde over 300 medaljer ved DM, NM, EM, VM og OL. Dag har ligeledes skrevet en bog omkring voksensvøming og hvis du følger hans råd i de indlæg der vil komme over den næste periode lover han at du bliver så god at du kan svømme en habil halv ironman eller hvis du i forvejen kan svømme, kan du komme til at svømme en ironman på 1 time! 

Læs mere

Katrine Amtkjær optakt KONA, Hawaii - uge 1

26. september 2017 15:29

Uge 1: fokus på omgivelserne

At have racet ved 70.3-VM i Chattanooga d. 9. september gav mig en forholdsvis god undskyldning for at blive i USA frem mod dette års helt store mål - Kona. På den måde kunne jeg undgå at rejse den lange vej tilbage til Kina og også undgå kampen med (mod) jet lag - bare for at træne et par uger, og så gentage hele scenariet.

I stedet fik jeg udarbejdet en langt mere holdbar plan: Mandag efter racet gik turen til Chicago, hvor jeg skulle besøge en tri-ven, som jeg har mødt hvert år til 70.3-VM siden Canada 2014. Her blev det til en del kombineret sightseeing/træning, et meget interessant svømmekursus, hvor video og øvelser gjorde mig lidt klogere på, hvad det er jeg gør (og i særdeleshed ikke gør) samt et lille oplæg i den lokale triathlon/cykelklub.

Læs mere

Jesper Blegvad til Ultra Trail du Mont Blanc - race report.

21. september 2017 10:27

Hallucinationer var en dominerende del af nat nummer 2. Jeg så huse og mennesker over alt i periferien af lyset fra pandelampen. Desuden var der mange parallelle tanker ex parallelle slut destinationer, pludselig mente jeg at jeg var på vej mod Aalborg, trods jeg var klar over, at jeg var på vej mod Flegere.

Jesper Blegvad Olesen var på en hård tur til Ultra Trail du Mont Blanc på 170 km og 11000 hm. Læs om lidelserne og oplevelserne han var igennem her og læs om hvilket udstyr der bragte ham igennem sne og regn samt store temperaturudsving. 

Læs mere

Udnyt formen. Mærk glæden.

18. september 2017 13:29

En af grundende til at vi træner er selvfølgelig for at holde os i form, men nogle gange er det også spændende med nogle anderledes oplevelser. Vi har lavet et samarbejde med Railway Run, som er et helt nystartet og spændende koncept hvor du løber fra Viborg til Løgstør langs den gamle jernbane. Dette løb kan du læse mere om efter arrangør-Bjørns 4 gode råd som du kan bruge i hverdagen og inden konkurrence, hvis du skal igang med en udfordring ala ovenstående.

Læs mere

4 stærke mentale råd, til at blive en bedre atlet.

13. september 2017 11:15

For at kunne yde optimalt er det ikke kun et spørgsmål om at være fysisk stærk. Ofte hører man at 80% sidder i hovedet, men hvordan bliver man lige klar og hvad skal der til. Christian Andersen som nu er sportsdirektør på ColoQuick-Cult og tidligere sportsdirektør på både CSC og Barloworld fortæller om hvordan de arbejder med talentudvikling og de råd kan bruges af alle atleter.

Læs mere

Vælg de rette løbetights

6. september 2017 12:58

Er et par tights bare et par tights? Nej, for at få den bedste oplevelse er det vigtigt du vælger det rette par til den situation du befinder dig i. Vi har brugt uanede timer på at finde den rette pasform, udvælge materialer som er ægte sorte, placering af mest muligt tilgængelige lommer, perfekt højde på elastik i livet og mønstre, som gør at de klæder dig bedst muligt. Al dette sammen med timer og atter timers udvikling har gjort, at FUSIONs tights omtales som de bedste tights på markedet.

Læs mere

Fra X-large til Small på en sommer - og nr. 2 i CPH Ironman i 2017

4. september 2017 10:52

Vi har taget en snak med Lars Peter Bloch som har været igennem en spændende rejse og ved at kombinere familie, træning (primært One hour of power) og arbejde stadig formåede at lave et fantastisk resultat som 2'er ved CPH Ironman i 2017. 

Starten
Som jeg husker det, så jeg i starten af 2003 i tv, VM på lang distance fra Fredericia – Jeg husker tydeligt at Peter Sandvang og Rasmus Henning duellerede op 1. Pladsen. Efter at have set Peter Sandvangs sejr var jeg solgt og begyndte i Aalborg Triathlon Klub i en alder af 23 år. 

Hvordan udviklede triathlon-karrieren sig og hvilken indflydelse har din livssituation haft på dette? 
Jeg fandt hurtigt ud af at cyklingen og løbet lå nemt til mig, hvorimod jeg ved svømning mere lignede en person i havsnød. Jeg måtte derfor lære at svømme, så i sommerferien fra universitet lå jeg og svømmede 1 til 2 gange pr. dag. Det gav et kæmpe boost, så jeg gik fra...

Læs mere

Sådan bliver du klar til KONA, Hawaii.

28. august 2017 11:41

Bent Andersen giver her 5 råd til hvordan du bedst klarer udfordringen på Hawaii. Bent Andersen er ikke en hr. hvem som helst, med den utrolige trackliste: 41 Ironman. 21 x Lanzarote og 16 x Hawaii Ironman. Siden 2005 har han haft 8  AG podiepladser på Hawaii (6 x AG verdensmester 2006,2009,2011, 2014, 2015 og 2016). 1 x 2'er og 1 x 3'er.  Har tidligere haft 2 verdensrekorder på Hawaii. Deltaget på landsholdet fra 1992 til 2002, hvor han kørte kort og lang duathlon (EM og VM), Ol-distancen (EM), Lang (EM og VM) og Ironman (EM). 

Læs mere

5 tips til at nyde din træningstur endnu mere

25. august 2017 14:36

Vi pacer os selv hele tiden med træningsprogrammer, strava-segmenter og skal lige sætte den næste PR. Faktisk så meget at vi nogle gange glemmer glæden ved bare at komme ud på rammen eller løbeturen. Du kan sikkert genkende elementet af at der lige er et timeslot på 2 timer i det travle familieliv, og når der endelig er plads til at komme ud skal den dæleme have en over nakken, for vi skal da have noget ud af vores træningspas og blive en bedre atlet. Men hvad vil det gøre hvis vi blot engang imellem tager et joyride for bare at have det sjovt, snakke eller lytte på fuglenes kvidren?

Læs mere

ATLETPROFIL: Astrid Stienen

25. august 2017 09:33

Vi har taget en snak med den tyske proatlet og uddannede læge Astrid Stienen, som nu er klar til KONA. Hun fortæller om udviklingen af sin karriere og hvad det er hun elsker så højt ved triathlon.  

Sådan startede det hele

Jeg blev forelsket i triathlon for mange år siden. Men startede rigtigt efter at Chrissie Wellington slog verdensrekorden igen i Roth 2011. Jeg så racet på min computer og havde tårer i øjnene. Hun var inspirationen og jeg besluttede at deltage i Roth i 2012 og følge min drøm om at fuldføre en lang distance...

Læs mere

RR Chris Fishers 3. plads til Challenge Regensburg

18. august 2017 09:54

Vi lader op til Ironman Copenhagen med Chris Fischers race-report - god læsning, og måske du finder et par gode tricks heri til hvordan du lige kan hente de sidste par sekunder på søndag. 

Man får hvad man kommer efter – denne gang var det en solid præstation og jeg kom hjem med en lille pr eller rettere tangering af min bedste tid som jeg satte under Challenge Denmark i 2016.

Noget mere smerteligt end bylder i mellemkødet er det dog med en fornemmelse af, endnu engang fristes jeg til at sige, at blive snydt for en placering.

 

Læs mere
Tilmeld dig FUSION CLUB?

MERE:

KUNDESERVICE

Telefon: +45 9855 1705
Mandag til Fredag 9.00 - 14.00

Email: support@fusion.dk
SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER
 

 


     

 

Fusion ApS

Atletikvej 3

9230 Svenstrup

Danmark

 

CVR 26685869

 

 
©2017 FUSION ApS