// FRI FRAGT PÅ LANGT DE FLESTE VARER      ELLERS 26 KR. I FRAGT VED KØB UNDER 400 KR.        30 DAGES RETURRET  //

// DAG-TIL-DAG SERVICE - BESTIL FØR KL. 13 OG FÅ LEVERET HVERDAGEN EFTER 

Supplement til træning

Det skal der til for, at du taber dig 570 gram per uge

5. februar 2018 13:28

Forrige del dækkede elementerne af energibalancen og dens overordnede effekt på kropsvægten hvoraf det blev tydeliggjort, at et vægttab vil opnås som følge af en vedvarende negativ energibalance (kalorieunderskud). Med det udgangspunkt, vil dette indlæg gennemgå hvordan man kan opnå dette underskud, betydningen af forskellige størrelser af kalorieunderskud samt betydningen af fordeling af makronæringsstoffer. Alt dette i den kontekst at der ønskes fedttab fremfor muskeltab samt en størst mulig bevaring af præstationsevnen.

Læs mere

Skadeforebyggelse når du øger din træningsmængde

1. februar 2018 15:35

I fasen omkring grundtræningen er vi nu kommet til næste step, som omhandler skadeforebyggelse. Det er hårdt for kroppen når træningsmængden øges op imod sæsonstart og derfor skal du lave korrekt styrketræning. Se videon her hvor Claus Kromann fra Recoverfit giver sine grundige bud på hvordan du gør:

Læs mere

TRX Vinter-opbygningsprogram

19. december 2017 15:01

Katja K. Christensen, OCR verdensmester (AG) har lavet dette skarpe TRX vinterprogram som kan bruges til at styrke kroppen op mod sæsonen - uanset om det er løb, cykling eller Tri - eller i og for sig anden sport. Gør dig selv tjenesten at kigge det igennem og få lavet øvelserne jævnligt. 

 

30-45 min TRX workout ”Byg styrke på” Del A 

Læs mere

Sådan kommer du bedst igennem Off-season med grundtræning

6. december 2017 11:30

Claus Kromann fra Recoverfit har lavet en grundig video med konkrete øvelser som viser hvordan du bedst muligt kommer igennem off-season. Som medvært og assistent har han Chris Fischer. Se videon her. 

Læs mere

Man løber med HELE kroppen!

29. november 2017 10:34

Som de unikummer vi nu engang er, kan vi ikke alle løbe rundt i den samme sko, fordi den er populær eller sålen lavet i det bedste materiale

At købe løbesko uden at blive testet, er efter Jans mening, som at købe en dyr lotteriseddel med ringe vinderchancer.
Her kan du læse hvad Jan Steinicke har erfaret gennem sine 20 år i løbebranchen, og hvad du som løber bør være OBS på, så du ikke ryger fluks ind i en skade på grund af en ubevidst forkert beslutning.

Lotterisedlen

Jeg indrømmer blankt, at jeg selv går efter de bedste tilbud og o gså handler på nettet, som mange andre – bare fordi det er billigere eller kan gøres hjemmefra sofaen

Læs mere

Singletracker viser vejen til Danmarks officielle mountainbikespor

27. oktober 2017 11:39

Har du fart i blodet og elsker at blive udfordret på landets mountainbikespor? App’en Singletracker viser dig, hvor du i Danmark finder mere end 200 spor.

Det er populært at køre mountainbike som aldrig før. Omkring 330.000 danskere hoppede sidste år på cyklen for at udfordre sig selv på landets spor. Men sporene har for mange været svære at finde. Med Singletracker er det blevet meget nemmere.

Læs mere

Vintertræning og restitution

19. oktober 2017 14:01

Thomas Vestergaard Bundgaard er fysioterapeut, træner og bikefitter og har arbejdet med nogle af de største navne i cykelbranchen herunder Nibali. Han har virksomheden Velofit i Aarhus og vi er så heldige at han er en del af vores faglige team her i FUSION Club. Han har skrevet lidt omkring vintertræning og restitution og hvordan din tilgang bør være.  

Lad lysten styre det

Vinteren kommer nærmere og de fleste af os er gået på ”off-season”. Det vil for mig sige, at jeg ikke træner efter program i 2-4 uger eller har noget overordnet mål med træningen udover at det skal være godt for krop og sjæl.

Læs mere

30 min TRX workout ”Hold formen ved lige” Puls/Styrke

9. oktober 2017 14:57

Selvom løbetræning fylder rigtig meget i min hverdag, bruger jeg også en del tid på styrketræning. Her er TRX et rigtig godt redskab. I en travl hverdag med et stramt træningsprogram, så kan det være ret nødvendigt med en træningsform som let kan passes ind.

Læs mere

4 stærke mentale råd, til at blive en bedre atlet.

13. september 2017 11:15

For at kunne yde optimalt er det ikke kun et spørgsmål om at være fysisk stærk. Ofte hører man at 80% sidder i hovedet, men hvordan bliver man lige klar og hvad skal der til. Christian Andersen som nu er sportsdirektør på ColoQuick-Cult og tidligere sportsdirektør på både CSC og Barloworld fortæller om hvordan de arbejder med talentudvikling og de råd kan bruges af alle atleter.

Læs mere

5 tips til at nyde din træningstur endnu mere

25. august 2017 14:36

Vi pacer os selv hele tiden med træningsprogrammer, strava-segmenter og skal lige sætte den næste PR. Faktisk så meget at vi nogle gange glemmer glæden ved bare at komme ud på rammen eller løbeturen. Du kan sikkert genkende elementet af at der lige er et timeslot på 2 timer i det travle familieliv, og når der endelig er plads til at komme ud skal den dæleme have en over nakken, for vi skal da have noget ud af vores træningspas og blive en bedre atlet. Men hvad vil det gøre hvis vi blot engang imellem tager et joyride for bare at have det sjovt, snakke eller lytte på fuglenes kvidren?

Læs mere

Skal du løbe DHL-stafet, men ikke fået trænet nok? Sådan undgår du skader

15. august 2017 11:37

Så er tiden på året hvor familien eller arbejdet mener man skal være social om noget andet end kun grillen og hvad er bedre end at løbe 5 km. Især når man nu har fået trænet lige så meget, som man lovede sig selv i januar. 

Og hvis du rent faktisk har trænet igennem siden januar og fået trænet i sommerferien så er det følgende ikke noget du behøver at læse videre på, men det kan jo være der er en ting eller to du alligevel kan bruge :)

Læs mere

4 tips til at gøre din krop klar til Ironman Copenhagen

14. august 2017 11:21

Gregers Christensen, Cheftræner i Credo Endurance og 3 x AG IM vinder samt tidligere 2’er i sin AG på Hawaii, giver dig her 4 gode råd til hvad der kan gøre en forskel for dig på søndag til Ironman Copenhagen. 

For langt de fleste der stiller til start ved en Ironman, har der været et ufatteligt stykke arbejde forud for deltagelsen. I spidsbelastningerne har man unægtelig måtte give afkald på en masse ting og arrangementer, for at blive helt klar til race. Derfor skylder man også sig selv og sine omgivelser at gøre de rigtige ting inden race, således race day bliver den fest man har drømt om.

Læs mere

How to prepare 70.3 and ironman races // Sådan forbereder du dig til en 70.3 & Ironman

18. juli 2017 09:10

Vi har talt med FUSION atleterne Katrine Amtkjær, Chris Fisher og Rasmus Kristiansen om hvordan, man forbereder sig bedst muligt på, at skulle gennemføre en 70.3 og Ironman. Det er der kommet disse meget fornuftige råd ud af. Vi kan kun støtte op. Specifikt i forhold til tøjet, bør du huske at træne nogle gange i det nye tøj inden brug i konkurrence.

Læs mere

Sådan får du frisk krop inden konkurrence, efter en lang rejse i bil.

28. juni 2017 09:39

Præsentation: Claus Kromann Sørensen, Fysioterapeut fra RecoverFit, der bl.a. arbejder med Eliteatleter som Camilla Pedersen giver her lidt råd ift. den udfordring, som mange atleter har, når de skal rejse langt efter at deltage i konkurrencer og skal forsøge at få køreturen ud af benene. 

Læs mere

©2018 FUSION ApS - Atletikvej 3 9230 Svenstrup - CVR 26685869