// FRI FRAGT PÅ LANGT DE FLESTE VARER      ELLERS 26 KR. I FRAGT VED KØB UNDER 400 KR.        30 DAGES RETURRET  //

// DAG-TIL-DAG SERVICE - BESTIL FØR KL. 13 OG FÅ LEVERET HVERDAGEN EFTER 

Tøjguides

Sådan bliver du unstoppable i vinter

8. november 2017 12:03

Vi går en koldere tid i møde, men det er nu fundamentet for næste sæson skal bygges. Derfor er det afgørende, at du er unstoppable når du har lyst til at træne - hvad enten det er løb eller cykling. Vi giver dig herfor en lille guide til, hvornår du skal have hvilke produkter på. S’et i vores produktlinie står for Shelter (beskyttelse).  

Læs mere

Vælg de rette løbetights

6. september 2017 12:58

Er et par tights bare et par tights? Nej, for at få den bedste oplevelse er det vigtigt du vælger det rette par til den situation du befinder dig i. Vi har brugt uanede timer på at finde den rette pasform, udvælge materialer som er ægte sorte, placering af mest muligt tilgængelige lommer, perfekt højde på elastik i livet og mønstre, som gør at de klæder dig bedst muligt. Al dette sammen med timer og atter timers udvikling har gjort, at FUSIONs tights omtales som de bedste tights på markedet.

Læs mere

Ironman CPH med spydig vejrudsigt. Det skal du have på for at yde optimalt.

16. august 2017 12:18

Vejrudsigten er spydig og mange gør sig mange tanker over, hvad man bør have på af tøj til det forestående Copenhagen Ironman.

Som det ser ud i skrivende stund loves der 16-17 grader, overskyet med lidt regn. Vinden menes at være omkring 6-8 m/s. Vejrudsigten de sidste dage har været meget ustadig og der har både været lovet tørvejr, regn, overskyet og lidt sol. Det stiller krav til både dig som atlet men også det tøj du vælger at have på. Uanset hvilken plan du vælger er det meget altafgørende at du følger den. Det vil sige at du ikke skal til at tage nogle beslutninger i T1 om du skal have det ene eller det andet på. Med vejrudsigten in mente vil vi derfor ambefale et fleksibelt setup. 

Læs mere

Vælg de rette cykelbukser. Guide med 5 gode råd.

14. juli 2017 14:03

Valg af cykelbukser eller BIB-shorts, som de også kaldes, kan være en videnskab. For det første er udbudet af cykelbukser nærmest uendeligt stort, dernæst svinger priserne utroligt meget og for det sidste er der også stor forskel på kvaliteterne.

Læs mere

CPH Ironman - hvilket suit bør jeg vælge?

11. juli 2017 11:57

Sommeren er over os og er du ved, at gøre dig de sidste forberelser til sæsonens helt store mål, som kunne være CPH Ironman i slutningen af August, er det også ved at være tid til at kigge på hvilket tøj du skal have på.

Læs mere

Challenge Roth

6. juli 2017 13:22

Det er en stor triathlon-weekend vi går i møde med race i både Challenge Roth og Ironman Frankfurt. Der er FUSION atleter til start begge steder og vi har bedt FUSIONWORLD atlet Chris Fisher skrive lidt om sit tøjvalg inden race i Challenge Roth. 

Læs mere

Opfølgning på La Marmotte 2017

5. juli 2017 09:46

Vi lavede i sidste uge en tøjguide til den store Grand Fondo La Marmotte, da vejrudsigten mildest talt var noget tricky. Fusions udsendte deltog i arrangementet og med regnvejr i dagene op til var der en meget spændt stemning på Alpe d’Huez, da det var svært at vurdere tøjvalget, men jeg vil her beskrive hvilket setup jeg endte med på udfordringen med så store temperaturudsving.

Læs mere

La Marmotte - Tøjvalg

27. juni 2017 09:39

La Marmotte står for døren og der er ikke lang tid til, at det for alvor går løs i de franske alper. La Marmotte er for mange årets ultimative højdepunkt, som der er trænet systematisk hen imod over hele vinteren. Uanset om du er super veltrænet eller almindelig dødelig motionist er La Marmotte en kæmpe udfordring. La Marmotte er et ekstremt hårdt løb på 174 km og ca. 5000 højdemeter, som passerer de klassiske tour-bjerge Glandon, Telegraphe, Galibier og Alpe d'Huez. 

Læs mere

Cykeltur 2-3 timer, 16 grader, overskyet men tørt.

18. maj 2017 09:25

Vejret bliver varmere og varmere, men i denne overgangsperiode er det stadig et godt spørgsmål om hvad for noget tøj man bør have på for, at få det optimale ud af sit træningspas. I denne overgangsperiode er der flere muligheder alt efter hvor hårdt dit træningspas skal være. 

Læs mere

Aalborg MTB Maraton - tøjvalg

12. april 2017 11:35

Om ganske kort tid er der Aalborg MTB Maraton og er du lige som mange andre i tvivl om hvilket tøj du skal have på, for at få maksimalt ud af din indsats, giver vi dig her et par fif. Aalborg MTB Maraton er et MTB-løb på 100 km. Dog findes der også ruter på 50 km og 30 km. Det tricky ved Aalborg MTB Maraton er at det altid er placeret i sidste weekend i April hvilket gør at vejret kan være enormt ustadigt. Der kan både være modbydeligt koldt og der kan være ret godt vejr. Erfaringen fra de andre år viser at der både kan være regn, hagl 4-7 grader og op til 15-18 graders varme, dog med vind. 

Læs mere

©2018 FUSION ApS - Atletikvej 3 9230 Svenstrup - CVR 26685869