// FRI FRAGT PÅ LANGT DE FLESTE VARER      ELLERS 26 KR. I FRAGT VED KØB UNDER 400 KR.        30 DAGES RETURRET  //

// DAG-TIL-DAG SERVICE - BESTIL FØR KL. 13 OG FÅ LEVERET HVERDAGEN EFTER 

annasofielarsen

I got 99 Problems and Finding a Good Saddle is One

19. februar 2018 14:37

I stedet for ”I got 99 Problems and My Vagina is One”, så er det måske mere passende med ovenstående titel. At ændre på understellet er immervæk mere vanskeligt, end at ændre på sadlen. Men hvad skal vi så gå efter, i søgen på den gode siddekomfort? Følgende indlæg omhandler sadeldesign ift. trykfordeling og siddekomfort. Der er lidt for både mænd og kvinder. 

De før omtalte symptomer som cykelryttere har rapporteret (se første indlæg ”Kvinde; sid godt – præstér optimalt”) har affødt en række studier udført primært på mandlige forsøgspersoner.

Først og fremmest er det etableret, at en sadel der tager højde for den anatomiske udformning af bækkenet nedsætter skadessymptomer og ubehag (1). Så langt, så godt. Fra tidligere indlæg ved vi ligeledes, at trykfordelingen hos mænd og kvinder er forskellige, når vi skræver over en sadel (2, 3), og at vi anatomisk set er forskellige. 

Læs mere

Fit med din bike – eller bare bikefit - for bedste siddeposition.

22. januar 2018 09:37

Følgende indlæg er lidt en forlængelse af foregående afsnit og vil let berøre nogle af de indstillinger som er vigtige for at vi sidder korrekt på landevejscyklen. Vi vil ikke blot have en god siddekomfort, men generelt en hensigtsmæssig og præstationsfremmende position på cyklen. 

Som berørt i sidste indlæg, så er siddekomfort betinget af et system af kontaktpunker. To af vores kontaktpunkter; sadel og styr, kan justeres i vertikal og horisontal retning. Justering af disse kontaktpunkter har betydning for vores generelle overall komfort, men også vores siddekomfort i berøringsfladen med sadlen.  

Læs mere

©2018 FUSION ApS - Atletikvej 3 9230 Svenstrup - CVR 26685869