// FRI FRAGT PÅ LANGT DE FLESTE VARER      ELLERS 26 KR. I FRAGT VED KØB UNDER 400 KR.        30 DAGES RETURRET  //

// DAG-TIL-DAG SERVICE - BESTIL FØR KL. 13 OG FÅ LEVERET HVERDAGEN EFTER 

chrisfischer

Chris Fischer: Sørg for at involvere dit bagland i dine sæsonplaner

15. december 2017 09:05

Forberedelsen til en ny sæson er påbegyndt og som altid er det en god ting at få snakket om tingene med de involverede inden et nyt kapitel startes. Evaluere på hvad der er gået godt og hvad der er gået knapt så godt. I mit tilfælde er der jo – selvsagt – mig, så er der min familie, min hustru Sissel, som står for alt det praktiske når jeg er væk på træningslejre, konkurrencer etc. Og min træner Michael Krüger, som høvdingen i forhold til min træning, men også overordnet karriere planer. Det er hans råd jeg følger og indimellem, som i år, også afviger fra.

Læs mere

RR Chris Fishers 3. plads til Challenge Regensburg

18. august 2017 09:54

Vi lader op til Ironman Copenhagen med Chris Fischers race-report - god læsning, og måske du finder et par gode tricks heri til hvordan du lige kan hente de sidste par sekunder på søndag. 

Man får hvad man kommer efter – denne gang var det en solid præstation og jeg kom hjem med en lille pr eller rettere tangering af min bedste tid som jeg satte under Challenge Denmark i 2016.

Noget mere smerteligt end bylder i mellemkødet er det dog med en fornemmelse af, endnu engang fristes jeg til at sige, at blive snydt for en placering.

 

Læs mere

4 tips til at gøre din krop klar til Ironman Copenhagen

14. august 2017 11:21

Gregers Christensen, Cheftræner i Credo Endurance og 3 x AG IM vinder samt tidligere 2’er i sin AG på Hawaii, giver dig her 4 gode råd til hvad der kan gøre en forskel for dig på søndag til Ironman Copenhagen. 

For langt de fleste der stiller til start ved en Ironman, har der været et ufatteligt stykke arbejde forud for deltagelsen. I spidsbelastningerne har man unægtelig måtte give afkald på en masse ting og arrangementer, for at blive helt klar til race. Derfor skylder man også sig selv og sine omgivelser at gøre de rigtige ting inden race, således race day bliver den fest man har drømt om.

Læs mere

How to prepare 70.3 and ironman races // Sådan forbereder du dig til en 70.3 & Ironman

18. juli 2017 09:10

Vi har talt med FUSION atleterne Katrine Amtkjær, Chris Fisher og Rasmus Kristiansen om hvordan, man forbereder sig bedst muligt på, at skulle gennemføre en 70.3 og Ironman. Det er der kommet disse meget fornuftige råd ud af. Vi kan kun støtte op. Specifikt i forhold til tøjet, bør du huske at træne nogle gange i det nye tøj inden brug i konkurrence.

Læs mere

©2018 FUSION ApS - Atletikvej 3 9230 Svenstrup - CVR 26685869