// FRI FRAGT PÅ LANGT DE FLESTE VARER      ELLERS 26 KR. I FRAGT VED KØB UNDER 400 KR.        30 DAGES RETURRET  //

// DAG-TIL-DAG SERVICE - BESTIL FØR KL. 13 OG FÅ LEVERET HVERDAGEN EFTER 

kvindecykling

Position og Kontaktpunkter med Cyklen

11. december 2017 14:22

Følgende indlæg vil belyse det øjensynlige simple system af kontaktpunkter med cyklen, men som komplicerer vores ønske om høj siddekomfort til en grad der er urimelig! Jeg håber med dette indlæg at kunne give et overblik over hvilke faktorer der spiller ind på vores siddekomfort. Kort sagt, der findes ingen quickfix til den optimale siddekomfort, men med lidt indblik i hvad der har indflydelse på vores siddekomfort, så har man mulighed for at begynde at overveje hvilke faktorer der rent faktisk er mulige at ændre på, for så at kunne optimere sin komfort på cyklen. 

Læs mere

Brede hofter og tunge numser

1. november 2017 11:45

Dette indlæg bliver lidt eksotisk, for vi bevæger os syd på, mere specifikt syd for navlen på kvindekroppen; afslutningsvis til et område der har interesseret og fascineret mange mænd gennem tiden – så til den mandlige læser; bare hæng ved og hold godt fast ved kaffekoppen! Vi skal i dette indlæg se lidt nærmere på hvad der anatomisk set har kontakt med sadlen. Uddybende sammenhænge mellem anatomi og siddekomfort vil blive berørt yderligere i de næstfølgende indlæg om siddekomfort og dette indlæg kan altså betragtes som basis for de kommende indlæg.  

Læs mere

Kvinde; sid godt – præstér optimalt!

6. oktober 2017 09:23

“I got 99 problems and my vagina really is one” (3).

Er du en af de kvinder som har fundet cyklen et fantastisk motionsredskab, benytter du den til pendling mellem hjem og arbejde, eller er du den dedikerede konkurrence atlet, så har du måske oplevet at det ikke altid er lige rart at hoppe på cyklen og trampe afsted. Ikke fordi du har ondt i benene… men fordi du har ondt mellem benene!

Måske kan du nikke genkende til ovenstående problematik. Måske har du forsøgt at løse problemet – med større eller mindre succes. Måske har du accepteret, at sådan er det – det skal gøre lidt ondt. Eller måske er du fast besluttet på at gøre din cykeloplevelse så god som den overhovedet kan blive. 

Læs mere

©2018 FUSION ApS - Atletikvej 3 9230 Svenstrup - CVR 26685869