// FRI FRAGT PÅ LANGT DE FLESTE VARER      ELLERS 26 KR. I FRAGT VED KØB UNDER 400 KR.        30 DAGES RETURRET  //

// DAG-TIL-DAG SERVICE - BESTIL FØR KL. 13 OG FÅ LEVERET HVERDAGEN EFTER 

løb

Man løber med HELE kroppen!

29. november 2017 10:34

Som de unikummer vi nu engang er, kan vi ikke alle løbe rundt i den samme sko, fordi den er populær eller sålen lavet i det bedste materiale

At købe løbesko uden at blive testet, er efter Jans mening, som at købe en dyr lotteriseddel med ringe vinderchancer.
Her kan du læse hvad Jan Steinicke har erfaret gennem sine 20 år i løbebranchen, og hvad du som løber bør være OBS på, så du ikke ryger fluks ind i en skade på grund af en ubevidst forkert beslutning.

Lotterisedlen

Jeg indrømmer blankt, at jeg selv går efter de bedste tilbud og o gså handler på nettet, som mange andre – bare fordi det er billigere eller kan gøres hjemmefra sofaen

Læs mere

Udnyt formen. Mærk glæden.

18. september 2017 13:29

En af grundende til at vi træner er selvfølgelig for at holde os i form, men nogle gange er det også spændende med nogle anderledes oplevelser. Vi har lavet et samarbejde med Railway Run, som er et helt nystartet og spændende koncept hvor du løber fra Viborg til Løgstør langs den gamle jernbane. Dette løb kan du læse mere om efter arrangør-Bjørns 4 gode råd som du kan bruge i hverdagen og inden konkurrence, hvis du skal igang med en udfordring ala ovenstående.

Læs mere

Skal du løbe DHL-stafet, men ikke fået trænet nok? Sådan undgår du skader

15. august 2017 11:37

Så er tiden på året hvor familien eller arbejdet mener man skal være social om noget andet end kun grillen og hvad er bedre end at løbe 5 km. Især når man nu har fået trænet lige så meget, som man lovede sig selv i januar. 

Og hvis du rent faktisk har trænet igennem siden januar og fået trænet i sommerferien så er det følgende ikke noget du behøver at læse videre på, men det kan jo være der er en ting eller to du alligevel kan bruge :)

Læs mere

©2018 FUSION ApS - Atletikvej 3 9230 Svenstrup - CVR 26685869