// FRI FRAGT PÅ LANGT DE FLESTE VARER      ELLERS 26 KR. I FRAGT VED KØB UNDER 400 KR.        30 DAGES RETURRET  //

// DAG-TIL-DAG SERVICE - BESTIL FØR KL. 14 OG FÅ LEVERET HVERDAGEN EFTER 

mtb

Flade pedaler vs. Klik

8. maj 2018 13:11

Debatten om klik- vs. Flade pedaler er næsten som religion i nogles øjne. I nedenstående artikel, vil jeg belyse debatten med et par personlige pros and cons for hver. 

Valget for mig:

Personligt har kørt med flade pedaler i 13 år og de seneste 3 år kørt on/off med dem. Jeg bruger primært klik pedaler nu, da jeg finder dem lidt sjovere at køre med i forhold til min kørestil. Jeg begyndte at køre med dem, da jeg kørte løb på højere niveau. Der er der ikke er tid til at ens fødder hopper rundt, når man giver den gas....

Læs mere

Brug synet aktivt til at køre bedre på MTB

14. november 2017 10:39

Et af de mest oversete teknikker indenfor mountainbike er synet og hvordan en rytter aktivt forsøger at forbedre det. En rytter kan besidde en stor værktøjskasse af skills, men kan ikke aktivere dem i samme grad, hvis rytteren ikke kigger frem og scanner sporet. 

De fleste mountainbikere har sikkert prøvet, at fastlåse synet på en glat rod eller sten og derefter styrte på den, da vi dermed ikke bliver ved med at scanne sporets videre forløb. I dette eksempel, bliver synet brugt som en laser, der er koncentreret på én ting.

Læs mere

Singletracker viser vejen til Danmarks officielle mountainbikespor

27. oktober 2017 11:39

Har du fart i blodet og elsker at blive udfordret på landets mountainbikespor? App’en Singletracker viser dig, hvor du i Danmark finder mere end 200 spor.

Det er populært at køre mountainbike som aldrig før. Omkring 330.000 danskere hoppede sidste år på cyklen for at udfordre sig selv på landets spor. Men sporene har for mange været svære at finde. Med Singletracker er det blevet meget nemmere.

Læs mere

Aalborg MTB Maraton - tøjvalg

12. april 2017 11:35

Om ganske kort tid er der Aalborg MTB Maraton og er du lige som mange andre i tvivl om hvilket tøj du skal have på, for at få maksimalt ud af din indsats, giver vi dig her et par fif. Aalborg MTB Maraton er et MTB-løb på 100 km. Dog findes der også ruter på 50 km og 30 km. Det tricky ved Aalborg MTB Maraton er at det altid er placeret i sidste weekend i April hvilket gør at vejret kan være enormt ustadigt. Der kan både være modbydeligt koldt og der kan være ret godt vejr. Erfaringen fra de andre år viser at der både kan være regn, hagl 4-7 grader og op til 15-18 graders varme, dog med vind. 

Læs mere

©2018 FUSION ApS - Atletikvej 3 9230 Svenstrup - CVR 26685869