// FRI FRAGT PÅ LANGT DE FLESTE VARER      ELLERS 26 KR. I FRAGT VED KØB UNDER 400 KR.        30 DAGES RETURRET  //

// DAG-TIL-DAG SERVICE - BESTIL FØR KL. 13 OG FÅ LEVERET HVERDAGEN EFTER 

offseason

Sådan kommer du bedst igennem Off-season med grundtræning

6. december 2017 11:30

Claus Kromann fra Recoverfit har lavet en grundig video med konkrete øvelser som viser hvordan du bedst muligt kommer igennem off-season. Som medvært og assistent har han Chris Fischer. Se videon her. 

Læs mere

Vintertræning og restitution

19. oktober 2017 14:01

Thomas Vestergaard Bundgaard er fysioterapeut, træner og bikefitter og har arbejdet med nogle af de største navne i cykelbranchen herunder Nibali. Han har virksomheden Velofit i Aarhus og vi er så heldige at han er en del af vores faglige team her i FUSION Club. Han har skrevet lidt omkring vintertræning og restitution og hvordan din tilgang bør være.  

Lad lysten styre det

Vinteren kommer nærmere og de fleste af os er gået på ”off-season”. Det vil for mig sige, at jeg ikke træner efter program i 2-4 uger eller har noget overordnet mål med træningen udover at det skal være godt for krop og sjæl.

Læs mere

Hvor mange Snickers må man spise om dagen, når det er OFF season?

5. oktober 2017 09:00

Om sommeren når det er race sæson træner de fleste af os atleter mange timer, og brænder dermed en del flere kalorier, end efter det sidste race om året.
De fleste holder ”lidt ferie” fra den hårde træning, i tiden omkring Jul.

Generelt foregår en stor del af træningen indendørs og specielt på cyklingen bliver reduceret i antal timer, til gengæld stiger intensiteten for en del  ☺

Læs mere

©2018 FUSION ApS - Atletikvej 3 9230 Svenstrup - CVR 26685869