Give Away: Vi fejrer Postnord Danmark Rundt, med at vedlægge en ColoQuick Cycling drikkedunk ved alle ordre

// FRI FRAGT PÅ LANGT DE FLESTE VARER      ELLERS 26 KR. I FRAGT VED KØB UNDER 400 KR.        30 DAGES RETURRET  //

// DAG-TIL-DAG SERVICE - BESTIL FØR KL. 13 OG FÅ LEVERET HVERDAGEN EFTER 

sæsonplanlægning

Når motivationen dykker!

21. marts 2018 11:37

I 7 år har jeg dyrket triathlon. Først på motionsplan. Sidenhen mere elitepræget.

Jeg har nydt udviklingen, træningen, konkurrencerne. Sejrene. Dem der blev fejret på toppen af podiet, men måske mere dem, der blev fejret ovenpå en urimelig hård træning eller efter et rigtig godt testresultat. De personlige sejre.

Når jeg kigger tilbage på efterhånden en del sæsoner med rigtig meget triathlon på programmet, slår det mig, hvor naturlig en del af mit liv træning og konkurrence er blevet. Hvor meget grænserne er rykket for, hvad der kan lade sig gøre. Hvad jeg kan nå, inden hverdagens andre gøremål skal passes. Hvor sjældent jeg skal diskutere med mig selv, hvorvidt jeg skal eller ej. Hvor meget nemmere det i virkeligheden bliver med tiden. Når træningen bare er fast inventar. Jeg gør det uden overvejelser. Fordi jeg elsker det, men også fordi jeg ved, at hvis jeg vil fortsætte min udvikling, så er det altså det, det kræver.

 

Læs mere

Konflikten i sæsonopstarten: Tab dig, men hav energi nok til at opbygge styrke

26. januar 2018 10:26

Indtræden i det nye år og dermed en veloverstået jul, kan efterlade mange atleter en smule tungere end de gerne så sig selv gående ind i det nye træningsår, for ikke at tale om vægten på Race Day. Men hvordan kommer du mest hensigtsmæssigt af med de overflødige kilo uden at det går (for meget) ud over præstationen? Det forsøger denne artikelserie at give et indblik i. Første del vil overordnet gennemgå hvilke forhold der gør sig gældende for ændringer i kropsvægt, mens senere indlæg vil komme ind på hvordan et vægttab orkestreres.

Læs mere

2018-season preview feat. Birgitte Krogsgaard & Morten Brammer

16. januar 2018 10:20

VM på hjemmebane, generobring af en DM-titel, top 6 placeringer til internationale stævner og masser af gode oplevelser. Det er elementerne, og målene, i det potpourri, som udgør Morten Brammers og Birgitte Krogsgaard 2018 triatlonsæson. 

Læs mere

Chris Fischer: Sørg for at involvere dit bagland i dine sæsonplaner

15. december 2017 09:05

Forberedelsen til en ny sæson er påbegyndt og som altid er det en god ting at få snakket om tingene med de involverede inden et nyt kapitel startes. Evaluere på hvad der er gået godt og hvad der er gået knapt så godt. I mit tilfælde er der jo – selvsagt – mig, så er der min familie, min hustru Sissel, som står for alt det praktiske når jeg er væk på træningslejre, konkurrencer etc. Og min træner Michael Krüger, som høvdingen i forhold til min træning, men også overordnet karriere planer. Det er hans råd jeg følger og indimellem, som i år, også afviger fra.

Læs mere

©2018 FUSION ApS - Atletikvej 3 9230 Svenstrup - CVR 26685869