// FRI FRAGT PÅ LANGT DE FLESTE VARER      ELLERS 26 KR. I FRAGT VED KØB UNDER 400 KR.        30 DAGES RETURRET  //

// DAG-TIL-DAG SERVICE - BESTIL FØR KL. 13 OG FÅ LEVERET HVERDAGEN EFTER 

triathlon

Vægtforøgelsen fortsætter

6. september 2018 10:17

I sidste indlæg skrev jeg om mine lange og mange overvejelser og bekymringer i forhold til at kaste mig ud i babyeventyret. Hvordan jeg i en årrække havde udsat beslutningen, fordi jeg ikke kunne overskue konsekvensen i forhold til at fortsætte med at dyrke triatlon på højt niveau - og i det hele taget leve et egocentreret liv med bopæl i udlandet, mange rejser og meget få forpligtelser. Jeg skrev også om, hvordan 1. trimester forløb uden de store problemer, og hvordan jeg håbede, at kunne forblive sportslig aktiv hele vejen gennem min graviditet - med de nye forudsætninger jeg stod overfor.

Læs mere

ATLETPROFIL: Astrid Stienen

25. august 2017 09:33

Vi har taget en snak med den tyske proatlet og uddannede læge Astrid Stienen, som nu er klar til KONA. Hun fortæller om udviklingen af sin karriere og hvad det er hun elsker så højt ved triathlon.  

Sådan startede det hele

Jeg blev forelsket i triathlon for mange år siden. Men startede rigtigt efter at Chrissie Wellington slog verdensrekorden igen i Roth 2011. Jeg så racet på min computer og havde tårer i øjnene. Hun var inspirationen og jeg besluttede at deltage i Roth i 2012 og følge min drøm om at fuldføre en lang distance...

Læs mere

CPH Ironman - hvilket suit bør jeg vælge?

11. juli 2017 11:57

Sommeren er over os og er du ved, at gøre dig de sidste forberelser til sæsonens helt store mål, som kunne være CPH Ironman i slutningen af August, er det også ved at være tid til at kigge på hvilket tøj du skal have på.

Læs mere

Challenge Roth

6. juli 2017 13:22

Det er en stor triathlon-weekend vi går i møde med race i både Challenge Roth og Ironman Frankfurt. Der er FUSION atleter til start begge steder og vi har bedt FUSIONWORLD atlet Chris Fisher skrive lidt om sit tøjvalg inden race i Challenge Roth. 

Læs mere

©2018 FUSION ApS - Atletikvej 3 9230 Svenstrup - CVR 26685869