// FRI FRAGT PÅ LANGT DE FLESTE VARER      ELLERS 26 KR. I FRAGT VED KØB UNDER 400 KR.        30 DAGES RETURRET  //

// DAG-TIL-DAG SERVICE - BESTIL FØR KL. 13 OG FÅ LEVERET HVERDAGEN EFTER 

MADE IN EUROPE BY Fusion.Factory

FUSION fabrikken er specialiseret i at producere FUSIONs tøj - og kun FUSIONs tøj - derved opnår vi den højeste kvalitet. Produktionen fungerer efter et stringent FLOW princip, der giver små seriestørrelser og kort gennemløbstid. Det reducerer spild til et absolut minimum.


FUNKTIONALITET FØR FASHION

Vi tænker ikke mode - et bestemt design eller en ny sæson. Aldrig.
For os starter det altid et helt andet sted. Med det aller mest vigtige: metervaren. Kompromisløst at finde netop dét stof - de garner, der giver os de bedste muligheder  for at lave noget »intelligent« og ordentligt grej. Til både det ekstremt proffe kloden rundt og til hverdagsbrug. Igen og igen. Være det ekstra lag hud, der beskytter, optimerer, modstår. Og som du ikke bemærker!


FRA BIKINI TIL HAWAII

To eksotiske stillehavsøer har spillet indflydelsesrige roller på vores produktudvikling. I hvert fald indirekte - og på hver sin måde.
For år tilbage stødte vi hos en italiensk producent på Iglo, en metervare, der på grund af sin mest iøjnefaldende fordel, uigennemsigtigheden, blev brugt i fremstillingen af det navnkundige badegear, bikinien - opkaldt efter den lille stillehavs-atol af samme navn.

Da vi tog hjem var »bikini-stoffet« med, og snart var prototyperne klar til test - bl.a. på kroppen af en dansk atlet ved Ironman Hawaii 2009. Den første åbenlyse erfaring efter det ekstreme race var, at dragten ydede en hidtil uset solbeskyttelse, der skyldes garnets unikke  sammensætning af fillamenter med en keramisk kerne, der reflekterer sollyset og gør stoffet ekstra hvidt.

Det skulle desuden vise sig, at »bikini-stoffet« leverer et mix af ydre beskyttelse, optimal pasform og unikke svedtransporterende egenskaber, der virker henholdsvis kølende og lun mod huden, når det behøves.

Alt sammen maksimerer det kroppens komfort og ydeevne under forskellige konkurrence- og vejrforhold.
Derfor udgør Iglo stadig en vigtig del vores »materiale-dna« - men vi holder aldrig op med at udvikle på »bikini-stoffets« kunnen.

©2018 FUSION ApS - Atletikvej 3 9230 Svenstrup - CVR 26685869