// FRI FRAGT PÅ LANGT DE FLESTE VARER      ELLERS 26 KR. I FRAGT VED KØB UNDER 400 KR.        30 DAGES RETURRET  //

// DAG-TIL-DAG SERVICE - BESTIL FØR KL. 13 OG FÅ LEVERET HVERDAGEN EFTER 

 • THE ORIGINAL ICON

  Giver dig en magisk følelse

  Følelsen, fornemmelsen, blødheden, huden mod den lækre metervare og pasformen. Det er nærmest magisk, hvad du mærker når du tager et par FUSION-tights på. 

  Det er et udslag af over 15 års udviklings- og efterforskningsarbejde for hele tiden at lave de bedste tights. Vi har ikke lavet nye modeller, men små opdateringer, som bare gør dem bedre og bedre - og det gør, at når du først prøver FUSION C3 tights oplever du denne lækre følelse. 

  Se modellerne her

  Pasform, som intet andet

  Den specialudviklede metervare, som FUSION C3 Tights er lavet af, lægger sig flot til huden og sidder perfekt på næsten alle - og med alle menes, at de er ægte unisex.

  Mange undrer sig - kan et par tights være unisex? På grund af den unikke metervare vil du uanset køn, former mm. opleve et par tights, som bare sidder perfekt og som du ikke mærker du har på. Derfor er FUSION C3 Tights en ægte prøverumsvinder. 

  Fås i kort, 3/4 og lange. Se udvalget her

  YOUR ONE TIGHTS COLLECTION

  Ægte svedtransport

  Mange snakker om svedstransport - men don't tell it - show it and feel it. Det specielle compressor3 materiale yder aktiv svedtransport, hvor det suger sved og fugt fra huden, transporterer det til ydersiden, hvor det spredes over et større areal og fordamper hurtigt. Din hud forbliver komfortabel. Alt dette via en mekanisk kapilær sugekraft, der forbliver den samme under hele produktets levetid. Dette på grund af exceptionelt garnvalg og konstruktion - fordi vi ikke er bange for at gå det skridt ekstra i materialevalg.

  Se videoen ved siden af som demonstrerer, hvad der sker med fugten når vi sammenligner os med andre produkter. 

  PLAY

  Det siger brugerne

  Mette Thorhauge Østergaard 
  Den helt fantastiske pasform. Kunne leve i de bukser

  Martin William Pedersen 
  Pasform, den lave talje og lommerne. Helt igennem den perfekte løbebuks!

  Jørgen Østergaard Trapp 
  Ubetinget den fantastiske pasform !!! Der findes intet der sidder så godt 

  Kim Cool Ebbesen 
  Super elastiske, pasformen selv efter lange pas, eller våde ture, lommerne og deres evne til at tørre hurtigt og ikke føles klam og vådt. Men jeres SLi serie er sku bare en klasse for sig selv... TAK 

  Lena Holmstrup 
  Lommer, pasform, blødhed, syningerne sprænger ikke, når man tager dem på og så er de mega-cool.

  Christian Syversen 
  Materialet, lommerne (Lår og lænd), pasform og komfort, komfort, komfort...!!! Følelsen af at have et par Fusion på, er bare så meget anderledes end andre mærker jeg har prøvet. Komforten er uovertruffen.

  Jane Tofterup Lyngsø 
  3 timer efter træning. Jeg er ikke kommet af dem endnu, fordi de bare verdens bedste bukser at have på. De sidder perfekt, gode lommer, bare perfekte.

  Fra Fitness til Mont Blanc

  Brugen af FUSION C3-tights er uendelige - vi hører fra folk, som elsker dem til fitness-brug og for ganske nylig har Jesper Blegvad Olesen brugt C3-tights som sit gennemgående element i Ultra Trail Du Mont Blanc. 

  Jesper forklarede efterfølgende, at den unikke metervare i C3 havde været en afgørende faktor i at holde huden komfortabel igennem varme og snestorm igennem de godt 38 timer, det tog at løbe 170 km og 11.000 højdemeter. 

  Se priser her

   

  Når vi siger ægte kompression

  Så mener vi det - og vi tester det. Ikke noget med bare at sy tingene lidt strammere de steder hvor brugerne forventer tryk på muskler, men via ægte kompression i garnerne.

  Dette er hemmeligheden bag at I oplever FUSION C3-tights siddende perfekt, næsten ligegyldigt hvilken kropsbygning I har. 

  Se udvalget her

   

  Ingen farlige stoffer

  Alt lige fra metervare til sytråd er produceret i Europa og det samme er selve produktionen på egne FUSION-fabrikker, hvilket gør at der er styr på alt i processen.

  FUSION Tights er udviklet i Danmark og materialerne er Oeko-Tex certificerede, som gør, at du kan være sikker på at der ikke er skadelige stoffer. 

  Med eller uden lommer? Se modellerne her. 

  Alt det vi har fjernet

  Nogle gange skal man vurdere et par tights på de ting, der ikke er der. Det er f.eks. helt bevidst, at vi ikke har lynlåse, da det ikke er rart at ligge på ryggen og lave øvelser med en lynlås i lænden.

  Ligeledes er der heller ingen print, som bliver udstrukket når man tager tights på - kun den pæne sorte farve som giver æstetik og øget klædbarhed.

  Køb her eller find forhandler. 

©2018 FUSION ApS - Atletikvej 3 9230 Svenstrup - CVR 26685869