// FRI FRAGT PÅ LANGT DE FLESTE VARER      ELLERS 26 KR. I FRAGT VED KØB UNDER 400 KR.        30 DAGES RETURRET  //

// DAG-TIL-DAG SERVICE - BESTIL FØR KL. 14 OG FÅ LEVERET HVERDAGEN EFTER 

Hvad er det, der gør dig unik som atlet
Jeg er MEGET hårdtarbejdende, og jeg elsker at træne. Jeg elsker at se hvor grænsen går, og hvor langt jeg så kan rykke den grænse. Det har nogle gange resulteret i, at jeg har brændt nallerne lidt, men det er alt sammen med til at gøre mig til en bedre atlet.
Derudover studerer jeg idræt og sundhed på Syddansk Universitet og bliver bachelor til sommer. Jeg er meget fascineret af den menneskelige fysiologi og det at se hvor langt man kan presse kroppen.

Hvad er dine største resultater
- Dansk mester DM sprint (non draft) 2016 + 2017
- 3’er til EM halv ironman i Herning 2017
- 3’er til Nordisk mesterskab 2017
- Dansk mester U23 DM serien
- 22’er til World Cup Miyazaki (OL distance) 

Hvilket resultat har haft størst betydning for dig
Selvom det måske ikke var det største sportslige resultat, så betyder min 22. plads ved World Cup Miyazaki mest for mig. Det var min debut på OL distancen og mit andet race mod den virkelige triatlonelite. Med et afsluttende løb på 32.40 på de 10 km, beviste jeg, at jeg kan være med, hvor det begynder at blive rigtigt sjovt. Og så var det en kæmpe personlig sejr at løbe forbi så mange verdensstjerner undervejs! 

Hvad betyder FUSIONs tøj for dig under træning og konkurrence
Fusions tøj giver mig en kæmpe tryghed ift. min træning. Jeg ved, at uanset hvor dårligt vejret er, så vil jeg altid være i stand til at træne. Jeg føler mig i sandhed ustoppelig, da vejret ikke længere spiller en faktor.
Derudover er deres tøj så let og svedtransporterende, at jeg stort set ikke tænker over jeg har det på. Bevægelsesfriheden er enorm, og jeg føler mig bare godt tilpas i det. Desuden er det rart, at kunne rendt rundt og se godt ud i sportstøj hele dagen ;-) (Man har meget ofte sportstøj på, når man læser idræt, så tøjet bliver også flittigt brugt i dagligdagen) 

Hvem er dine andre sponsorer og hvordan hjælper de dig til at blive bedre. 
Jeg kører på Canyon, som efter min overbevisning klart laver verdens bedste cykler. Jeg har prøvet en del andre cykelmærker, men intet har været i nærheden af den Canyon Aeroad CF SLX, jeg nu kører rundt på.
Triudstyr.dk sørger for, at jeg har ALT hvad jeg skal bruge af udstyr som fx briller, hjelm eller badebukser og lidt til. Mangler jeg det mindste, er de på pletten med det samme, uanset hvad det drejer sig om.
Jeg løber i Brooks løbesko, da mine ben og fødder er helt vilde med skoene. Jeg har efterhånden fået løbet mange tusind kilometer i deres sko, og det er bare et godt match.
Jeg har 32GI som energisponsor, da jeg som atlet (og økofreak) går meget op i hvad jeg putter i kroppen. Jeg kan i høj grad stå inde for det, som 32GI benytter sig af i deres produkter, og så smager det bare lækkert.
Blue Seventy laver markedets bedste våddragter, og jeg kunne ikke være gladere for min helix.
 

 
 

Din fødselsdato
30. marts 1994

Dine sæsonmål
Mine mål for sæsonen er at forbedre mig endnu mere overall. Jeg skal blive lidt skarpere i vandet, særligt på de første 100 meter og omkring bøjerne.
Jeg skal forbedre min cykelteknik, så jeg er hurtigste mand igennem svingene hver gang, og så skal der lidt mere speed i løbebenene.
Derudover går jeg efter at køre top 20 placeringer hjem til World Cups, og får forhåbentligt min debut på den helt store scene, nemlig World Triathlon Series (VM serien), hvor der for alvor skal kæmpes mod de store drenge. 

©2018 FUSION ApS - Atletikvej 3 9230 Svenstrup - CVR 26685869