// FRI FRAGT PÅ LANGT DE FLESTE VARER      ELLERS 26 KR. I FRAGT VED KØB UNDER 400 KR.        30 DAGES RETURRET  //

// DAG-TIL-DAG SERVICE - BESTIL FØR KL. 13 OG FÅ LEVERET HVERDAGEN EFTER 

 • Den gode træningsoplevelse

  Motivationen er vigtig for at du kommer afsted, og en del af motivationen er følelsen af at trække et ekstra lækkert sæt tøj på.

  Når du træner er det nogle helt andre parametre end konkurrencetøjet bør benytte sig af. FUSION har som vision, at sikre at alteter skal kunne yde optimalt uanset forhold og med hele C3-linien har vi skabt de optimale produkter, som gør at du kan bruge dem igen og igen - og igen. 

  Minimer risikoen for infektioner

  Ved at arbejde med produkter, som aktivt flytter sved og fugt væk fra din hud, forbliver du tør. De steder hvor det er vigtigt i forhold til din krop, har produkterne i C3-linien temperaturudlignende egenskaber, som gør at hvis du benytter dem i koldere eller varmere perioder vil de udligne temperaturen så din krop vil have det optimalt.  Derudover har en række af produkterne til overkroppen kapillæreffekter, som transporterer fugten fra indersiden til ydersiden af metervarerne og spreder fugten på ydersiden, således den nemmere fordamper og trøjen forbliver tør. 

   

  Bruges af dem, der træner mange timer,
  i al slags vejr

  - og det gør jo ikke noget man ser godt ud imens. 

  Du træner i flere timer end du konkurrerer

  Derfor er det tøj du vælger at benytte og investere i til træning næsten også mere vigtigt end konkurrencetøjet, da det undstøtter dig således du er helt frisk og restitueret, inden konkurrence. 

  Tøjet er bygget til at håndtere sved, vask og blive brugt under alle mulige slags forhold. Forblive i samme gode pasform, holde på farverne og give dig en god oplevelse - hver gang. 

   

  TEMPERATUR-REGULERENDE

  C3-liniens modeller giver størst beskyttelse mod kulde, men modsat hvad man kunne forvente, bliver de ikke varme, når der er varmt. Dette på grund af den unikke metervare, som giver maksimal komfort i et udvidet temperaturområde.

  MAKSIMAL KOMFORT

  Du skal benytte C3-produkterne til de mange træningstimer i al slags vejr eller hvis du skal køre konkurrence i længere tid ala Grand Fondo eller MTB maraton og kæmper for at gennemføre, men ikke nødvendigvis skal haste igennem på under 5 timer. 

   

  SORTIMENT LØB

  Du kan se sortimentet for overdele og underdele her

   

  SORTIMENT TRIATHLON

  Du kan se C3-træningsprodukterne her

©2018 FUSION ApS - Atletikvej 3 9230 Svenstrup - CVR 26685869